Home LAIN-LAIN AIRLINES Malaysia Airlines Buat Promosi Lagi! Inilah Masa Sesuai Beli Tiket Flight

Malaysia Airlines Buat Promosi Lagi! Inilah Masa Sesuai Beli Tiket Flight

2048
0

Baru-baru ini ternampak di website holidays.malaysiaairlines.com ada buat promosi tiket penerbangan bersama dengan tempat penginapan. Untuk promosi kali ini MAS cuma membuatkan khas untuk satu negeri sahaja iaitu Pulau Pinang.

Pulau Pinang tiket asing lagi sebagai pusat pelancongan yang penuh dengan pelbagai tarikan seperti makanan, tempat yang menarik dan pulau yang cantik. Ramai yang datang ke sini kebanyakan untuk menhilangkan ‘craving’ nasi kandar mereka.

Untuk promosi kali ini, ianya bermula dari 17 Ogos 2020 sehingga 31 Ogos 2020 bagi tempoh pembelian tiket penerbangan yang dilengkapi dengan tempat penginapan. Bagi tempoh perjalanan pula anda boleh memilih sehingga ke Disember 2020. Apa yang membuatkan ianya lagi menarik ialah, anda boleh mendapatkan ‘discount’ sehingga 60%. Banyak kan?

Tawaran yang diberikan adalah bermula daripada RM 199 sahaja! Murah kan? Jangan lepaskan peluang ini untuk bercuti ke Pulau Pinang sambil menikmati penerbangan bersama Malaysia Airlines! Antara hotel yang ditawarkan adalah Travelodge Georgetown, Bayview Hotel Georgetown, Berjaya Hotel Penang, Flamingo Hotel by the Beach, Evergreen Laurel Hotel dan banyak lagi!

sumber: malaysiaairlines.com

Tambahan lagi, setiap pembelian tiket penerbangan ini dilengkapi dengan 40kg muatan bagasi, makanan semasa penerbangan dan juga ‘free seat selection’! Wah tak boleh lepaskan peluang ini, rasa nak juga beli sekarang. Jom bercuti bersama Malaysia Airlines!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here