Home MALAYSIA HOTEL & RESORT Selami Alam Semulajadi di The Datai, Langkawi.

Selami Alam Semulajadi di The Datai, Langkawi.

1210
0

Dekati diri bersama alam semulajadi dengan bercuti di The Datai. Resort yang anggun ini terletak di pulau yang digemari ramai iaitu Pulau Langkawi.

Untuk mereka yang ingin datang dari Kuala Lumpur, anda boleh dapat tiket penerbangan anda dan mendarat di sini.

Dengan suasana yang sangat unik dan ditambah pula dengan fasiliti yang mewah, ia bakal menjadikan percutian anda sebagai percutian yang tidak dapat dilupakan.

Fasiliti yang disediakan di sini juga sudah pasti yang terbaik. Walaupun harganya agak mahal, tetapi ianya sangat berbaloi untuk datang bercuti di sini.

Tempat ini seperti anda bercuti dia pulau private di mana anda boleh akan merasai ‘privacy’ anda berbanding dengan tempat yang ramai orang datang.

Untuk bahagian penginapan pula ia terbahagi kepada tiga jika dilihat di dalam laman sesawangnya. Tiga bahagian itu adalah Canopy collection, Rainforest collection dan juga Beach collection.

Untuk mereka yang berminat untuk dapatkan perkhidmatan spa, di sini juga turut disediakan khas untuk pelanggan yang ingin merasai pengalaman spa di sini.

Banyak review turut mengatakan The Datai adalah tempat penginapan yang sangat menarik dan tidak rugi untuk dikunjungi.

Anda boleh layari laman sesawang resort ini di The Datai untuk membuat tempahan secara online dan juga dapatkan maklumat yang lebih terperinci mengenai tempat ini.

sumber gambar: Twitter @afeezvanilla

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here