Home MALAYSIA HOTEL & RESORT Penginapan Yang Bakal Mendekatkan Anda dengan Alam Semulajadi! Jom Ke Philea Resort...

Penginapan Yang Bakal Mendekatkan Anda dengan Alam Semulajadi! Jom Ke Philea Resort & Spa Di Ayer Keroh!

2456
0

Resort pada masa kini banyak diterapkan dengan pelbagai unsur seni. Tetapi memang tidak lekang di fikiran kita yang alam semulajadi juga merupakan konsep yang paling agung.

Philea Resort & Spa yang terletak di Ayer Keroh, Melaka ini bakal merapatkan lagi anda dengan suasan alam semulajadi malah ia ditambah dekorasi moden sedikit yang sangat memukau.

Setiap bilik ini direka dengan dekorasi yang kayu yang sangat menampakkan alam semulajadi dan tidak lupa juga environment di situ sangat menyamankan.

Apa yang lagi best kat sini, anda boleh menikmati swimming pool yang sangat luas sambil menikmati pemandangan alam semulajadi yang sangat cantik dan menawan.

Jika anda mempunyai bajet lebih, anda juga boleh menempah bilik yang mempunyai private pool. Anda boleh mandi puas puas di situ tanpa diganggu.

Antara kemudahan lain yang disediakan di sini adalah bilik gym dan sauna, bilik karaoke, Bilik permainan Philikidz dan Perkampungan Spa! Wow menariknya semua ni. Baru lah best kan bercuti dan dapat pula semua kemudahan ini.

Anda boleh melawat laman sesawang facebook mereka facebook.com/philearesortmelaka/ untuk mengetahui maklumat lebih lanjut.

Jangan lupa datang ke Melaka dan singgah di Philea Resort & Spa!

sumber gambar : Telegram staycation.ig

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here