Home MALAYSIA HOTEL & RESORT Jelajah Alam Semulajadi di The Rubber Escape di Melaka

Jelajah Alam Semulajadi di The Rubber Escape di Melaka

904

Satu lagi hidden gem untuk pencinta alam semulajadi. Anda boleh nikmati keindahan dan ketenangan alam semulajadi yang berganda apabila tiba di sini.

The Rubber Escape merupakan tempat yang menjanjikan keindahan alam semulajadi jadi serta ketenangan yang dicari-cari. The Rubber Escape terletak di Melaka.

Ia hanya 30 minit sahaja perjalanan dari bandaraya Melaka manakala 2 jam perjalanan menaiki kereta jika anda dari Kuala Lumpur.

Oleh kerana tempat ini mempunyai limited room untuk pelanggannya, jadi ia boleh dikatakan bagus untuk mereka yang sukakan privacy. Tambahan lagi, tempat ini juga terletak di dalam kawasan ladang getah, maka, anda boleh discover alam semulajadi yang berada di sekitar kawasan ini.

Jumlah ‘luxurious room’ yang terdapat di sini cuma 12 bilik sahaja. Terdapat juga bilik yang menyediakan bath tub dan yang lagi best, anda boleh nikmati kemudahan infinity pool yang disediakan di sini. Sambil mandi di sini boleh menikmati pemandangan hijau yang unik dan tenang.

Untuk informasi lanjut, kunjungi facebook rasmi mereka iaitu The Rubber Escape. Semua updated akan diberitahu di facebook mereka malah anda juga boleh mendapatkan informasi promosi terkini daripada mereka.

sumber gambar: